T Camp

DBU licens

Gennem licensen er det DBU hensigt, at licens klubberne skal fungere som regionale katalysatorer i bestræbelserne på at hæve både det generelle og specifikke talentniveau i dansk fodbold i aldersgruppen U13 til U15.

Næstved IF har fra efteråret 2019 besluttet, at flytte afviklingen af T camps til forskellige klubber, dog efter en fast plan. Vi ønsker med denne beslutning, at komme nærmere vores samarbejdsklubber og naboklubber. Samtidig vil arrangør klubbens trænere kunne deltage i træningen, som inspiration til den daglige klub træning. Ligeledes vil arrangør klubben kunne deltage med 10-12 wild card spillere til denne træning.

Vi håber dermed at skabe en synergieffekt for klubberne, trænerne og spillerne.

T camp

NIF tilbyder A spillere fra vores samarbejdsklubber i aldersgruppen U13, U14 og U15, at deltage i 6 samlinger forår og 8 samlinger efterår efter vores træningsmiljøer for TALENT / BREDDE spillere i NIF. Træningen vil være organiseret som stationstræning med fokus på teknisk, taktisk og motorisk temaer, som understøtter principperne i AKT 1 og ATK 2.

Det er DBUs tanke, at A+ spillere, som scoutes på vores T camp, efter aftale med spillerens klub, daglige trænere og forældre, kan inviteres til at deltage i et træningsforløb i vores TALENT-miljø for dermed, at styrke spillerens fortsatte udvikling. Spilleren skal fortsat træne i sin egen klub.

Tilmelding af spillere

U12 (2008) spillere kan ansøge om optagelse på Mini Sportscollege. Læs mere her.

U13 (2007) spillere tilmeldes her.

U14 (2006) spillere tilmeldes her.

U15 (2005) spillere tilmeldes her.

 

Datoer

Klik her for at se, hvornår der er planlagt camps.

Trænerne U13

Da et af målene med T-licenser er, at forbedre træningens kvalitet i klubberne, har vi valgt at invitere klubbernes U13 trænere, som til dagligt træner de udvalgte spillere, til at deltage i T træningen, som stationstrænere. Ideen er så, at principperne fra træningen bliver videreført til den daglige træning i samarbejdsklubberne. Tilmelding af træner foretages på samme formular, som tilmelding af U13 spillere.

Jan Petersen, Rønnede IF deltog i foråret. Læs mere her.

Trænere U14 og U15

U14 og U15 trænere behøves ikke at deltage, da vi her fokuserer på spillerne, men hvis en U14 træner ønsker at deltage, er de selvfølgelig mere end velkommen.

Modelkursus for trænerne

1 til 2 gange afholdes ”åbne” inspirationskurser for spillernes trænere, hvor trænerne får forklaret, hvorfor vi træner, som vi gør.