Pro Level Camp

Ta' på fodbold camp

Velkommen og tillykke med din invitation til PRO LEVEL CAMP.
Spillere fra vores AKADEMI LEVEL 1 bliver inviteret til denne lukket camp af BA, da vi mener du har det særlige, der skal til for at blive udfordret på et højere niveau.

Drengene skal træne og leve som professionelle fodboldspillere i tre dage. Træningen varetages af certificeret trænere fra borneakademi.dk.

Ligeledes får hver spiller foretaget en vurdering, som optimere det bedste fra den traditionelle faglige spillervurdering med en sansemotorisk screening, som indgår i individuelle aftaler gældende for en sæson ad gangen på vores akademier.

Træningsindhold:
Træningen vil tage udgangspunkt i vores OTA-vision og vi vil åbne en dør for spillerne, så de oplevet livet i en samling før en landskamp - leveret af Hans Brun Larsen, tidligere landsholdstræner. Samlingen slutter af med en landskamp mellem rød og sort, som bliver optaget på video.

Mødested:  
Næstved IF
Rolighedsvej
4700 Næstved
 

 

Program (med forbehold for ændringer):
Træningen vil foregå på NIFs anlæg.

Fredag 9/8  
kl. 16.00 Velkomst og udlevering af Camp trøje til nye spillere (NIFs Fodboldhus)
kl. 16.30 Kamp (bane 5)
kl. 17.00 Frugtpause
kl. 17.15 Træningspas 1 - DE har bolden
kl. 18.30 Tak for i dag

Lørdag 10/8  
09.45 Mødetid NIF, Rolighedsvej, 4700 Næstved (omklædning muligt)
10.00-11.30 Træningspas 2 - VI har bolden
10.15 OBS: AAO, Messebuen 1C, 1. sal, 4700 Næstved.

Foredrag for forældrene (gratis): Fra INPUT til TANKE til HANDLING v/Jacob F. Hacke

Fodbold og motorik - en skjult udviklingsfaktor hos spillerne: Udvikling af bevægelse er et samspil mellem hjerne, nerve, muskler og sanser.

Vi udviklede OTA i 2015 i samarbejde med Jacob F. Hacke, fysioterapeut BSc & osteopat D.O. ud fra følgende ide: MOTORIK (OUTPUT), f.eks. hop og spark, skal kombineres med SENSORIK (INPUT), f.eks. opfattelsen af, hvad der rører sig omkring dig (syn, hørelse, berøring), supplerende med en masse KOMPLEKS CENTRAL PROSESSERING, hvilket betyder, at hjernen hurtigt skal kunne behandle alle data og sende besked ud til resten af kroppen om, hvordan den skal agere.

Vi har løbende udviklet vores principper til BA training system. Vi er faktisk lidt stolte af, at vi har været firstmover på at implementere det i træningen af børnefodboldspillere i så høj grad, som det er tilfældet.

DBU har bl.a. på deres C2 kursus opdateret uddannelsen med nye læringsmål. 4 af de nye læringsmål er til hoved.

Jacob vil fortælle, hvorfor vi træner, som vi gør.

12.00 Frokost - spillerne spiser sammen (spaghetti med kødsovs). Vi nævner menuen, da det er vigtigt at alle spillere får "brændstof til moteren".
Sted: Sponsorloungen ved stadion, Rolighedsvej 25, 4700 Næstved
13.00 Screening af spillere v/Jacob Hacke
14.00 Træningspas 3 - VI har / DE har
16.00 BA training system
Orientering om BA training system / individuelle / spilleraftaler / PRO LEVEL CAMP / morgentræning v/Søren Jørgensen m.fl.
16.15 Spillere/forældre: KAMP 1
Spillerne ser fredagens kamp mellem RØD og HVID og får et indblik i, hvordan video bruges til at optimere vores træninger før landskampen søndag.
17.15 Tak for i dag

 

Søndag 11/8  
09.30 Mødetid Rolighedsvej
10.00-11.30 Træningspas 4 - Se sig selv i spillet
11.30 Frugtpause
11.45-12.15 Kamp (bane 5)
12.30-13.00 Afslutning med spillere og forældre