Corona virus (COVID-19)

Lukket ned

Covid-19 har sendt rystelser gennem hele verden, også i Danmark har virussen gjort sit indtag og er den direkte grund til at det meste at landet er lukket ned.

borneakademi.dk følger de anvisninger som regeringen har anvist, hvorfor vi har lukket for alle vores fodboldaktiviteter indtil 13/4-2020.
Dette betyder, at følgende tiltag skal overholdes:

  • Al træning er suspenderet foreløbig til og med den 13/4-2020.
  • Når vi har mere information vil vi holde jer opdateret via Facebook og vores hjemmeside.

Vi tager situationen meget alvorligt og er klar til at tage vores del af ansvaret for at støtte op og begrænse samt forsinke udbredelsen af Coronavirus i det danske samfund.

Vi følger løbende udviklingen i myndighedernes anbefalinger, så derfor kan ovenstående retningslinjer ændre sig. BA beklaget de gener dette måtte medføre for alle implicerede.

Det er en uvant situation for alle. Fodbold er noget man udfører kollektivt og vi brænder alle for at komme i gang med at dyrke verdens sjoveste spil, men vi er nød til at tage dette alvorligt. Alle har et ansvar, hvis vi skal have inddæmmet virussen.

Har du spørgsmål, så send en mail til info@borneakademi.dk eller ring på 2361 0177.

PS: Vi bliver kontaktet omkring enkeltmands træninger. Det lyder fristende, men vi ønsker at følge de anvisninger, som regeringen har anvist, hvorfor alle vores aktiviteter er lukkes ned.