Børnefodboldakademi

Talent er ikke noget man har, men noget man træner.

Borneakademi.dk tilbyder specialiseret fodboldtræning både som privattræning, skole og klubtræning. Hos borneakademi.dk arbejder vi målrettet med talentudvikling til alle årgange og på alle niveauer.
 
Vi har udviklet OTA (observation-touch-aflevering), da vi tror på at øjnene skal hvile på spillet og helst modstanderens mål. Dette giver spilleren de bedste forudsætninger for at kunne observere, hvad der skal ske, vurderer situationen og beslutte, hvad der skal gøre.
 
Dette kræver gode tekniske færdigheder - både med højre og venstre ben. Læs mere om OTA her ...

Talent-, Inspirations- og specifiktræning

Vi tilbyder talenttræning og inspirationstræning for både drenge og piger. Vi hjælper dig og jer med den konkrete opgave. I vores trænerteam findes tidligere landstræner, A, B og C licenstrænere og tidligere professionelle fodboldspillere. Læs mere her ...

Kurser

God spillerudvikling kræver gode trænere, hvorfor vi også tilbyder  kurser, så træneren får større viden, indsigt og værktøjer til, at skabe et indlæringsmiljø, som udvikler den enkelte spiller.

FodboldAkademi

Vi har i samarbejde med forskellige klubber etableret fodbold akademier, som tilbyder træning for spillere, som ønsker lidt flere udfordringer og som brænder for fodbold. Kontakt os, hvis du er interesseret i at arrangere et akademi nær dig!

Kontakt

Kontakt os for at høre, hvordan vi sammen kan skabe et fodboldmiljø, så at så mange som muligt - så længe som muligt - får adgang til miljøer, som har betydning for deres udvikling.

Du kan også besøge www.borneakademi.dk